Al 10 jaar de cloud computing provider

Over ons

Wij leveren en beheren klantspecifieke totaaloplossingen op het gebied van Cloud diensten.

De cloud computing provider met meer dan 10 jaar ervaring

UTICA is sinds 2004 een volledig Nederlandse Cloud provider en is daarmee de eerste Cloud Computing Provider van Nederland. We zijn gespecialiseerd in het leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van Cloud diensten, gehost in een ISO 27001 gecertificeerd datacenter. Duizenden eindgebruikers werken snel, efficiënt en flexibel in de cloud. Onze klanten komen met name uit het MKB, grootbedrijf, overheid en gezondheidszorg.

Wij zijn ons zeer bewust dat u specifieke eisen en wensen heeft. Daarom bieden wij u een klantspecifieke online oplossing. Eentje die bij uw organisatie en manier van werken past.

De diensten van Utica:

Ons hoog gekwalificeerd en gecertificeerd personeel volgt regelmatig trainingen op het gebied van de nieuwste technologieën en methodieken. Al onze activiteiten voeren we centraal uit vanuit het hoofdkantoor in Vianen. Daarnaast leveren we onze diensten uit een tweetal excellente datacenters. Hiermee kunnen we continuïteit waarborgen.

Kwaliteitsborging en procesbeheersing zijn voor ons cruciale onderdelen van onze bedrijfsfilosofie. Hiervoor zijn we ook ISO 27001 gecertificeerd.

Brochure aanvragen Afspraak maken