Werken in de cloud

Utica is cloud provider met allerlei maatoplossingen voor efficiënt werken in de cloud.

Werken in de cloud met Utica

Werken in de cloudWerken in de cloud is voor elke onderneming een interessante nieuwe stap in het proces van automatiseren en bedrijfsprocessen optimaliseren. Het werken in de cloud stelt iedere medewerker in staat om via een beveiligde verbinding gebruik te maken van alle software en data die dagelijks gebruikt wordt. Deze software en content is altijd en overal bereikbaar en beschikbaar.

Medewerkers die veel op pad zijn of thuiswerken, hebben hierdoor de mogelijkheid om alle werkzaamheden uit te voeren die zij anders per se op kantoor zouden moeten doen. Werken in de cloud staat dus voor een hoge mate van flexibiliteit en dat is waarom veel ondernemers overstappen. U bent bovendien van lokale voorzieningen af, want een werkplek in de cloud wordt geheel door Utica onderhouden in eigen datacenters.

De mogelijkheden bij het werken in de cloud zijn zeer divers en uitgebreid, waardoor er voor elke onderneming een oplossing is. Utica is al sinds 2003 expert in cloud diensten en levert altijd een passende maatoplossing. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan, wij informeren u graag over alles wat mogelijk is met onze cloud diensten.

Informatie aanvragen

Gemak en productiviteit

Werken in de cloud dat door Utica is gerealiseerd, betekent in feite dat wij uw gehele ICT-infrastructuur onder onze hoede nemen. De cloud interface draait op onze servers, die wij onderhouden, uitbreiden, beveiligen en optimaliseren. Hierdoor geeft u een kostbaar onderdeel uit handen, waardoor u zult besparen, maar niet zal inleveren op uw productiviteit, deze zal juist toenemen.

Onze medewerkers worden geregeld bijgeschoold, zijn zeer persoonlijk betrokken en kennen uw situatie van binnen en buiten. Hierdoor bieden wij onze klanten al jaren een gerichte persoonlijke service. Met een up-time garantie van 99.9%, een altijd beveiligde verbinding en regelmatige back-ups, hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken over uw digitale infrastructuur.

Laat uw werkplek in de cloud realiseren

Werkplek in de cloudEen werkplek in de cloud realiseren kan voor u best een aardige stap zijn. Maar met de huidige ontwikkelingen en de stijgende mate van flexibiliteit die medewerkers wensen, is het wellicht een verstandige en interessante keuze. Utica kan u hierin adviseren en ondersteunen. Wij realiseren het cloud platform geheel voor u op maat met daarbij alle voorzieningen.

Werken in de cloud kent daarbij geen beperking tot platformen. Uw cloud platform kunnen we zo breed als u maar wilt inrichten met alle software en systemen die u gebruikt, uiteenlopend van tablets tot laptops en van desktops tot mobiele telefoons.

Is werken in de cloud ook wat voor u? U bent van harte welkom bij Utica om de mogelijkheden door te spreken. Wij nodigen u tevens uit om een demo aan te vragen, zodat u precies kan zien wat de voordelen zijn van het werken in de cloud. Mogen wij u snel een demo toesturen? Wij maken u graag net zo enthousiast over de cloud mogelijkheden, zoals wij dat zelf al jaren zijn.

Demo aanvragen