VoIP bellen zakelijk met Utica

Gemakkelijk voordelig bellen met een eigen telefooncentrale in de cloud. VoIP bellen zakelijk met Utica is de toekomst.

VoIP bellen zakelijk

telefooncentrale-in-de-cloudBellen is al jaren niet alleen meer beperkt tot een vaste landlijn of mobiele telefoon. Tegenwoordig is bellen via internet ofwel VoIP (Voice over IP) een veelgebruikte vorm. Voor VoIP bellen zakelijk is Utica uw partner, want wij richten telefooncentrales in de cloud in, waardoor u wereldwijd altijd gemakkelijk bereikbaar bent en uiteraard zelf ook kunt bellen.

Door ook uw mobiele telefoons te integreren met de telefooncentrale in de cloud dankzij de Utica vastmobiel integratie, kunt u aanzienlijk besparen op de totale gesprekskosten. Daarbij kunnen ook mobiele gesprekken standaard worden opgenomen, beschikt u over het centrale adressenboek en ziet u wanneer een medewerker in gesprek is. Overstappen is eenvoudig en kan dezelfde dag nog geregeld worden, ook mét een bestaand telefoniecontract.

De enige vereiste voor VoIP is dat u verbonden moet zijn met het internet, maar dat is vandaag de dag vrijwel nergens meer een probleem. Binnen VoIP bellen zakelijk heeft u meer opties dan alleen bellen, want via onze Softphone app kunt u tevens gemakkelijk chatten, ziet u wie er beschikbaar zijn en uiteraard kunt u ook berichten sturen.

Het is dus een multifunctionele optie en omdat u met één vast nummer altijd bereikbaar bent, op kantoor, onderweg en in het buitenland, komt dat uw bereikbaarheid ten goede. Dat demonstreren wij u graag, vraag daarom vandaag nog geheel vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

De gemakken van bellen via internet

Bellen via internet gaat met onze VoIP bellen zakelijk service dat gehost wordt op onze systemen. Wij realiseren voor u een telefooncentrale met daarbij alle gemakken. Hieronder valt zoal een centraal adressenboek, keuzemenu’s, doorverbinden, gespreksopname, voicemail, Outlook-integratie, gespreksverslagen en meer.

Met een VoIP bellen zakelijk service is zoveel meer mogelijk dan een traditionele telefooncentrale en uw bijkomende voordeel is dat u PC-onafhankelijk bent. Met een telefooncentrale in de cloud heeft u geen lokaal beheer en onderhoud, want dat verzorgt Utica voor u. Kortom, u maakt gebruik van handige en praktische middelen en tevens bespaart u op dure service contracten die u anders met telefoonproviders zou hebben.

Telefooncentrale in de cloud

voip-bellen-zakelijkDe telefooncentrale in de cloud gericht op VoIP bellen zakelijk, kan Utica zeer snel voor u realiseren. In veel gevallen is de gehele telefooncentrale binnen 1 werkdag voor u gereed gemaakt. Dit is inclusief overstappen van uw huidige telefonieomgeving naar een cloud oplossing.

Met ons specialisme in cloud diensten en VoIP bellen zakelijk, heeft u de garantie dat wij u ontzorgen, dat alles vlekkeloos functioneert en u zult hier nog op besparen ook. Utica is daarom uw partner voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces en het reduceren van hoge kosten.

Elke situatie is natuurlijk anders en daarom komen wij graag bij u langs om samen met u de verschillende mogelijkheden te bekijken. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent, wat u kan verwachten en waarop u zal besparen. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Afspraak maken