Uw cloud provider Nederland

Utica is specialist in het aanbieden van clouddiensten op het gebied van online opslag, Office in de cloud, mail in de cloud, telefoneren via de cloud en meer. Kortom, Utica is uw cloud provider in Nederland.

Utica is uw Cloud provider Nederland

Cloud provider NederlandOveral waar u maar wilt beschikking hebben over uw bedrijfsinfrastructuur, informatie en data. Gemakkelijk bereikbaar via desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons. Cloud is de toekomst van efficiënt werken en Utica is uw cloud provider Nederland. Als cloud provider Nederland werken wij al sinds 2003 met gespecialiseerde maatoplossingen om uw bedrijfsproces te optimaliseren, waarbij u geen beperkingen treft en geen lokale voorzieningen hoeft te onderhouden.

Door een cloud infrastructuur te hanteren, heeft u altijd toegang tot uw werkplek zodra u verbonden bent met het internet. U bent niet meer beperkt tot één locatie en uw gehele ICT infrastructuur wordt voor u onderhouden door onze specialisten. Als cloud provider Nederland zijn wij uw specialist in het automatiseren van uw gehele onderneming met allesomvattende mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij vertellen het u graag persoonlijk in een kennismakingsgesprek. Maak geheel vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen door de diversiteit in opties en ons doeltreffende maatwerk.

Kennismaken

Mogelijkheden van uw cloud provider Nederland

Utica is als cloud provider Nederland gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaloplossing. Die verschilt natuurlijk per onderneming en daarom kijken wij graag met u naar wat voor u de beste oplossing is. Hierin zijn diverse mogelijkheden, want dit loopt uiteen van Office 365 gebruik tot telefoneren via internet.

Daarnaast richten wij voor veel klanten de online werkplek in met daarbij alle gewenste instellingen en vooral alle gewenste bedrijfkritische applicaties. Tevens realiseren wij complete mailsystemen in de cloud, zodat alle medewerkers te allen tijde bij al hun mail kunnen komen. Het resultaat is dat medewerkers niet locatie afhankelijk zijn en altijd in een vertrouwde omgeving kunnen werken.

Telefoneren via internet

Telefoneren via internetOnder de mogelijkheden van Utica als cloud provider Nederland valt telefoneren via internet. Dit is steeds meer in opkomst, omdat het net zo efficiënt werkt als gewoon bellen, betrouwbaar is en bovenal, het is voordeliger.

Utica richt graag voor u de middelen tot telefoneren via het internet in evenals dat wij voor u geheel gericht op maat een cloud platform ontwikkelen. Werken in de cloud is vandaag de dag de meest efficiënte vorm van bedrijfsprocessen optimaliseren. Kies voor optimaal werkgenot, kostenbesparing en continue bereikbaarheid.

Dit demonstreren wij graag aan u. U zult verstelt staan van de mogelijkheden, vraag daarom geheel vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen