Loading...
Telefonie in de cloud 2018-05-28T12:04:41+00:00

Flexibel.Veilig.Snel.

Communicatie speelt een steeds belangrijkere rol in de moderne wereld. Het is overal ener zijn eindeloze oplossingen en diensten. Bovendien wilt u dat gebruikers altijd en overal bereikbaar zijn. Op kantoor, vanuit huis, onderweg of op locatie bij uw klanten. Vanaf een pc, laptop, tablet of smartphone; op ieder moment moeten ze op een veilige manier bereikbaar zijn.

Wat is Telefonie in de cloud?

Met Telefonie in de cloud van Utica heeft u een complete VoIP-telefooncentrale. Op kantoor, thuis en op reis. Overal waar een internetverbinding aanwezig is. Met Telefonie in de cloud belt u met een vast telefoonnummer via internet. Uw gebruikers zijn altijd en overal bereikbaar. Zo verhoogt u de productiviteit en verlaagt u de kosten op zakelijk belverkeer en abonnementskosten.

Xelion bellen vrouw app telefooncentrale

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u dat ook dat uw gebruikers altijd en overal bereikbaar zijn? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met de VoIP oplossing van Utica heeft u een compleet en volledige telefooncentrale in handen. Uw medewerkers zijn altijd en overal bereikbaar. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij zorgen voor alle technische details, zoals updates, systeemprestaties, onderhoud etc.

Bent u geïnteresseerd

Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

UTICA BROCHURE

Alle details over onze oplossingen in éen overzicht!

Heeft u na het lezen vragen of wilt u op maat advies voor onze oplossingen? Neem contact op.
DOWNLOAD
close-link
DEMO AANVRAGEN
Aan de slag met een demo! 
Vul onderstaand formulier volledig in en ontvang een demo-licentie van één of meerdere van onze oplossingen.
VERZENDEN
close-link
KENNISMAKEN MET UTICA

Zorgeloos in de cloud met een oplossing op maat

Wij komen u graag een keer inspireren en met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. We zijn benieuwd naar uw uitdaging en nodigen u uit om dit met ons te delen via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
VERZENDEN
close-link
Uw reis naar de cloud begint nu...
Het is een uitdaging om naar de cloud te gaan. U weet niet waar u moet beginnen en hoe u het moet aanpakken. Daarom neemt Utica u mee op reis naar de cloud. Wij schetsen de voor u passende cloud route. Zo krijgt u een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt.
START MIJN REIS 
Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Privacybeleid
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link