Utica

Support

Het Utica support team staat 24/7/365 voor u klaar!

 

Utica Remote support

Klik voor hulp op afstand op de onderstaande link en voer het programma uit.
Neem daarna telefonisch contact op met Utica Support op 088-7800800.

Downloaden voor Windows  Downloaden voor Mac

Utica Kennissysteem

Voor antwoorden op veel gestelde vragen kunt u gebruik maken van het kennissysteem.  Heeft u nog geen account, neem dan contact met ons op.

U kunt bij ons terecht voor

Advies

Onze adviseurs helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor uw organisatie. We inventariseren samen met u uw huidige IT-situatie, maken een overzicht van uw wensen en de noodzakelijke veranderingen en doen een vrijblijvend voorstel.

Verstoringen

Wanneer u een verstoring ervaart check dan eerst of uw collega dezelfde verstoring ervaart voordat u ons benaderd. In de meeste gevallen ligt het aan uw eigen situatie. De UTICA Cloud diensten werken namelijk 99.9% van de tijd, gegarandeerd!

Implementatie en support

Een team van Microsoft en Netwerk specialisten staat borg voor een vakkundige implementatie, die altijd binnen de vaste prijsafspraken plaatsvindt. Na implementatie kunt u met uw vragen terecht bij onze gecertificeerde Servicecenter.

Projectbegeleiding

Voor projecten wordt aan uw organisatie een vaste Prince II gecertificeerde projectmanager toegewezen waarmee u gedurende het implementatieproject overlegt.

Systeembeheer

Soms is lokaal beheer op locatie gewenst. In overleg bepalen we op hoeveel dagen per week lokaal beheer gewenst is, en vullen dit vervolgens in met eigen mensen. Wij bieden systeembeheer op elk gewenst niveau.

Trainingen

Wij kunnen uw beheerders opleiden, zodat zij uw gebruikers kunnen ondersteunen bij hun werkzaamheden in de nieuwe omgeving.

1: Kennissysteem

Vind uw antwoord zelf via het Utica kennissysteem.

Raadpleeg ons kennissysteem

 


 

ticket

2: Ticketsysteem

Maak een ticket aan of controleer de status.

Log in op het Ticketsysteem

 


 

email

3: E-mail support

Stuur uw vraag of wijziging per e-mail.

support@utica.nl

 


 

email

4: Telefoon support

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden via het kennissysteem, neem dan contact met ons op.

088 – 7800 800