Server in de cloud

Host uw eigen virtuele server

Geniet van de voordelen van uw eigen virtual private server. Richt deze naar eigen wensen en eisen in. Beschik altijd en overal over uw applicaties. Beheer de server met de self service portal of laat u volledig ontzorgen door onze professionals.

Op basis van HPE servers
24 uur per dag beschikbaar
Veilige datacenters
Minimale investeringen

DE VOORDELEN VAN UTICA SERVER IN DE CLOUD

onderhoud

Zorgeloos werken

Houd zelf de volledige controle over uw eigen server en besteed het onderhoud of beheer uit.

ticket

Geen dure investeringen

Onbeperkte schaalbaarheid en de nieuwste technologieën voor een vast bedrag per maand.

software

Gebruik eigen applicaties

Installeer naar eigen wens alle applicaties die u nodig heeft.

slot

Veilige datacenters

Uw Server in de Cloud staat in een gecertificeerd Nederlands datacenter. Back-up vanuit een tweede gecertificeerd datacenter.

Kies voor een server in de cloud

utica-066-1200px

100% CONTROLE MET HET SELF SERVICE PLATFORM

Utica is de eerste Hewlett Packard Enterprise APC FCS partner in Nederland. APC staat voor Azure Private Cloud en FCS voor Flexibel Capacity Services. Utica heeft samen met HPE een self service platform ontwikkeld waarmee u zelf servers kunt aanmaken. De capaciteit is daarbij onbeperkt! Heeft u voor ontwikkel- of testomgevingen tijdelijk extra veel servercapaciteit nodig, dan kunt u deze per direct afnemen. Heeft u deze capaciteit niet langer nodig, dan kunt u deze net zo gemakkelijk weer uitschakelen. Op- of afschalen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

TEST MET EEN DEMO

Beheer uw infrastructuur vanuit elke locatie ter wereld. Ons uitgebreide klantenportaal geeft u de volledige controle over uw virtuele servers. We updaten ons klantenportaal regelmatig met nieuwe features en functionaliteiten. De beschikbare functies variëren van een remote console tot firewallbeheer en DNS-controle. Test zelf hoe gemakkelijk het is met een demo.

 

Demo bekijken    Meer informatie

Zorgeloos werken

Wij verzorgen alle ICT-aspecten die komen kijken bij het functioneren van Server in de Cloud:

  • Back-ups Windows Server
  • Updates
  • Gebruikersadministratie
  • Beveiliging

 

24 uur per dag beschikbaar

De Utica Server in de Cloud is een virtuele computing machine die verbeterde prestaties levert met de maximale flexibiliteit. Afgestemd op uw behoeften en volledig schaalbaar. U geniet van alle voordelen van verbeterde prestaties en betaalt nog steeds alleen voor wat u gebruikt. Het zogeheten ‘economies of scale’ effect. We maken gebruik van de laatste generatie HPE-servers. Samen met Hewlett Packard hebben we de beste, meest redundante en snelste Cloud omgeving gebouwd. De Utica Server in de Cloud is 24 uur per dag beschikbaar.

 

Alle kenmerken op een rij

24 uur per dag beschikbaar

Volledig redundant platform

Investeren is niet langer noodzakelijk

Economies of scale: zonder investering beschikken over Enterprise-omgeving

Zelf samen te stellen via Utica Portaal

Flexibiliteit

Een hoge mate van security

Schaalbaarheid

Back-up en disaster recovery

Nederlands datacenter

Vanaf € 45,- 

ISO 27001 gecertificeerd

Directe koppelingen met het publieke Azure-platform

Maak gebruik van het Azure selfserviceportaal

Zelf servers beheren, aanpassen en aanmaken

Beschikbaarheid boven 99,98%

Snelle migratie

Volledig schaalbaar, capaciteit is onbeperkt

Windows serverlicentie en updates inbegrepen

Technisch onderhoud en serverbeheer, inclusief telefonische support

ICT-ontzorging

Met de Server in de cloud van Utica voorzien wij u van de nieuwste hoogwaardige systemen waarbij u naar gebruik per maand betaalt. Met de Utica Server in de cloud krijgt u de beschikking over een schaalbare hoeveelheid resources (cores, memory en storage) uit de Utica Cloud. Deze serveromgeving is specifiek voor u gemaakt.

 

Utica ontzorgt u volledig op het gebied van installatie en beheer. Onze ervaren en technisch hooggekwalificeerde systeembeheerders nemen het beheer volledig van u uit handen. Wij maken back-ups, voeren de Windows-updates uit, verzorgen de gebruikersadministratie en de beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang. Een private server in de cloud is bedoeld voor bedrijven die hoge eisen stellen aan beveiliging en waarde hechten aan een beheerde omgeving.

 

Combineer Server in de cloud met één van onze andere diensten zoals Werkplek in de cloud of Mail in de cloud (Exchange Online) voor de beste cloudervaring.

 

Meer informatie Contact