Loading...
Security 2018-04-26T15:04:48+00:00

Veilig.Betrouwbaar.Compliant.

Een werkplek is niet meer gebonden aan een locatie en medewerkers zijn flexibeler dan ooit. Het gebruik van verschillende devices op uiteenlopende tijden en locaties zorgt voor veel diversiteit in het soort werkplek. Dit vraagt om optimaal beheer van desktops, smartphones, laptops, tablets, Macbooks en andere devices. Daarnaast worden cybercriminelen steeds creatiever in het vinden van ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijfsmiddelen. Ze brengen de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken.

Wat is Security?

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met allerlei verschillende vormen van bedreigingen. De meeste organisaties beschikken niet over een IT-afdeling die 24×7 de bewaking kan verzorgen. Bovendien gaan de ontwikkelingen in een razendsnelle tempo. Het actueel houden van kennis op het gebied van informatiebeveiliging kost tijd en geld. Dat neemt niet weg dat een 24×7 beveiliging noodzakelijk is voor uw organisatie. Uiteraard wilt u beschermd zijn tegen alle vormen van bedreigingen zodat gevoelige informatie van uw organisatie geen gevaar loopt of u een tijd onbereikbaar bent. Met de Security oplossing van Utica bent u 24/7 beschermd tegen internet- en netwerkbedreigingen.

Veiligheid werken waar en wanneer altijd en overal

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u dat uw ICT-infrastructuur 24×7 beschermd wordt tegen bedreigingen? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met de Security oplossing van Utica is uw ICT beschermd tegen bedreigingen. U draagt er zorg voor dat uw medewerkers op een veilige manier gebruik kunnen maken van systemen en het internet. Het beschermt u zelfs tegen de meest recente internet- en netwerkbedreigingen. U heeft de regie en controle volledig in handen. Bovendien biedt u medewerkers een optimaal beveiligde werkomgeving.

Bent u geïnteresseerd

Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

UTICA BROCHURE

Alle details over onze oplossingen in éen overzicht!

Heeft u na het lezen vragen of wilt u op maat advies voor onze oplossingen? Neem contact op.
DOWNLOAD
close-link
DEMO AANVRAGEN
Aan de slag met een demo! 
Vul onderstaand formulier volledig in en ontvang een demo-licentie van één of meerdere van onze oplossingen.
VERZENDEN
close-link
KENNISMAKEN MET UTICA

Zorgeloos in de cloud met een oplossing op maat

Wij komen u graag een keer inspireren en met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. We zijn benieuwd naar uw uitdaging en nodigen u uit om dit met ons te delen via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
VERZENDEN
close-link
Uw reis naar de cloud begint nu...
Het is een uitdaging om naar de cloud te gaan. U weet niet waar u moet beginnen en hoe u het moet aanpakken. Daarom neemt Utica u mee op reis naar de cloud. Wij schetsen de voor u passende cloud route. Zo krijgt u een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt.
START MIJN REIS 
Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Privacybeleid
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link
   WILT U WETEN WAT DE CLOUD KOST ?
    De Utica prijslijst kunt u zien als een goede indicatie.
    Vul uw gegevens in en ontvang de prijslijst.
DOWNLOADEN
close-image