Private cloud server

Utica biedt u gemak, comfort en volledige ontzorging.

Private cloud server

Private cloud serverAls u zoekt naar een volledig gepersonaliseerde private cloud server in Nederland, kunt u terecht bij Utica. Met dataopslag in Nederlandse Tier 3-datacenters bent u bij ons gegarandeerd van een constant beveiligde omgeving én een beschikbaarheid van 99,98%. Kiezen voor een private cloud server bij Utica is gegarandeerd:

  • Datahosting in Nederland;
  • 99,98% beschikbaarheid;
  • Back-up inclusief;
  • 24/7 support;
  • Strenge veiligheidseisen onder Nederlandse wet- en regelgeving.

 
Brochure met specificaties
 

Voordelen van een privé cloud server

Het gebruik van een privé cloud server bij Utica kent veel voordelen. Een geheel eigen ICT-omgeving specifiek voor u gebouwd. Dit houdt in dat u met de applicaties die u wenst werkt. Uw IT-systemen en toepassingen kunnen in een private cloud server gemakkelijk worden geïntegreerd. In onze private cloud server in Nederland kunt u daarnaast profiteren van:

  • Onbeperkte computing en opslagruimte;
  • Hewlett Packard Enterprise technologie voor de beste prestaties;
  • Continue updates op het gebied van technieken en licenties;
  • Locatieonafhankelijk;
  • Apparaatonafhankelijk;

Een private cloud server oplossing bij Utica betekent een zorgeloze toekomst. U hoeft geen investeringen meer te doen in server- of storagehardware en daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de continu veranderende veiligheid op het internet. Met onze private cloud server in Nederland wordt alles voor u geregeld. Wij ontzorgen u volledig op alle aspecten binnen de continu veranderende IT-wereld.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Utica of heeft u andere vragen? Bij Utica is er altijd een technisch specialist aanwezig die u uitgebreid te woord kan staan. Neem direct contact op.
 
Neem contact op
 

Utica als allereerste private cloud server bedrijf

Ruim 10 jaar geleden zijn wij begonnen als allereerste private cloud server bedrijf van Nederland. Wij hebben onze servers in Nederland staan waardoor wij gebonden zijn aan strenge (veiligheids)eisen. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd wat constant door een onafhankelijke partij wordt getoetst. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen op het gebied van support, welke wij 24/7 aanbieden, maar ook persoonlijk advies voor een totaaloplossing die geheel bij u past. Een privé cloud server is namelijk geen doel op zich, maar een middel om uw bedrijf optimaal en kostenefficiënt te laten presteren!

Utica biedt veel verschillende services aan in de cloud. U ontzorgen met ons totaalpakket, daar staan wij voor. Op het gebied van technische vragen en de voordelen van werken in de cloud, kunnen wij u altijd te woord staan. Onze (technische) specialisten staan voor u klaar.