Loading...
Private cloud platform 2018-05-01T20:21:19+00:00

Controle over uw IT-infrastructuur

Private cloud is een cloud computing model dat vergelijkbare voordelen biedt als een Public cloud, maar is toegewijd aan één enkele organisatie. Met Private cloud kunt u bestandsopslag, applicaties en bedrijfskritische programma’s overzetten naar uw cloud en dit in eigen beheer houden. U kunt Private cloud laten draaien op uw eigen hardware, maar dan heeft u als organisatie te maken met flinke kapitaalinvesteringen met de kosten van het beheren van de infrastructuur. Utica kan het u toegankelijker en makkelijker maken.

Wat is Private cloud platform?

Met Private cloud platform bouwt u uw eigen virtuele netwerken en koppelt u deze aan uw bestaande infrastructuur om een veilige connectie met uw cloud resources te creëeren. Dagelijks worden back-ups van uw Private Cloud gemaakt en blijft u bedrijfsdata altijd veilig.

Laptop Utica macbook Azure portal

Zelf samenstellen en inrichten

Onze Private cloud oplossing biedt een platform waar u flexibel de benodigde resources kunt samenstellen om uw organisatiespecifieke IT-infrastructuur mee in te richten. Het platform voldoet aan de strengste data compliancy en AVG/GDPR. Daarbij heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld CPU’s, RAM geheugen, harddisks en netwerkopties (waaronder private en publieke VLAN’s) te selecteren. Ook kunt u kiezen voor Windows of Linux OS.

TEST MET EEN DEMO

Wilt u zelf uw eigen cloud omgeving creëeren? Vraag dan snel een demo aan en wij begeleiden u door het proces. Binnen enkele minuten beschikt u over een demo Private cloud platform.

DEMO AANVRAGEN

Wat wij voor u kunnen betekenen

Elke organisatie is anders en heeft dus specifieke eisen en wensen het gebied van cloud. Utica biedt u de vrijheid om zelf uw cloud omgeving te creëren voor uw organisatie of klanten. In aantal stappen kunt u uw unieke cloud samenstellen. Zo behoudt u de controle over de functionaliteiten via een uitgebreid beheerpaneel.

Bent u geïnteresseerd

Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

UTICA BROCHURE

Alle details over onze oplossingen in éen overzicht!

Heeft u na het lezen vragen of wilt u op maat advies voor onze oplossingen? Neem contact op.
DOWNLOAD
close-link
DEMO AANVRAGEN
Aan de slag met een demo! 
Vul onderstaand formulier volledig in en ontvang een demo-licentie van één of meerdere van onze oplossingen.
VERZENDEN
close-link
KENNISMAKEN MET UTICA

Zorgeloos in de cloud met een oplossing op maat

Wij komen u graag een keer inspireren en met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. We zijn benieuwd naar uw uitdaging en nodigen u uit om dit met ons te delen via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
VERZENDEN
close-link
Uw reis naar de cloud begint nu...
Het is een uitdaging om naar de cloud te gaan. U weet niet waar u moet beginnen en hoe u het moet aanpakken. Daarom neemt Utica u mee op reis naar de cloud. Wij schetsen de voor u passende cloud route. Zo krijgt u een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt.
START MIJN REIS 
Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Privacybeleid
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link