Loading...
Private cloud platform 2017-11-30T14:40:45+00:00

DE VOORDELEN VAN UTICA PRIVATE CLOUD PLATFORM

WAT IS PRIVATE CLOUD ?

Private cloud is een cloud computing model dat vergelijkbare voordelen biedt als een Public cloud, maar is toegewijd aan één enkele organisatie. Met Private cloud kunt u bestandsopslag, applicaties en bedrijfskritische programma’s overzetten naar uw cloud en dit in eigen beheer houden. U kunt Private cloud laten draaien op uw eigen hardware, maar dan heeft u als organisatie te maken met flinke kapitaalinvesteringen met de kosten van het beheren van de infrastructuur. Utica kan het u toegankelijker en makkelijker maken.

Wij zijn ervan bewust dat elke organisatie anders is en dus specifieke eisen en wensen hebben op het gebied van Private cloud. Daarom helpen we u graag te bepalen hoe cloud hosting uw organisatie kan helpen. U wordt volledig ontzorgd door Utica.

WAAROM PRIVATE CLOUD PLATFORM ?

Wij helpen u graag op weg naar de cloud

Laat uw naam, e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Jan van Tongeren
Jan van TongerenSalesmanager


UTICA BROCHURE

Alle details over onze oplossingen in éen overzicht!

Heeft u na het lezen vragen of wilt u op maat advies voor onze oplossingen? Neem contact op.
DOWNLOAD
close-link
DEMO AANVRAGEN
Aan de slag met een demo! 
Vul onderstaand formulier volledig in en ontvang een demo-licentie van één of meerdere van onze oplossingen.
VERZENDEN
close-link
KENNISMAKEN MET UTICA

Zorgeloos in de cloud met een oplossing op maat

Wij komen u graag een keer inspireren en met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. We zijn benieuwd naar uw uitdaging en nodigen u uit om dit met ons te delen via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
VERZENDEN
close-link
Uw reis naar de cloud begint nu...
Het is een uitdaging om naar de cloud te gaan. U weet niet waar u moet beginnen en hoe u het moet aanpakken. Daarom neemt Utica u mee op reis naar de cloud. Wij schetsen de voor u passende cloud route. Zo krijgt u een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt.
START MIJN REIS 
close-link