Loading...
Over Utica 2018-02-05T16:30:16+00:00

Dé cloudserviceprovider

Utica werd in 2004 opgericht met als doel een online ICT diensten platform te bieden aan MKB+ bedrijven. In die tijd was Exchange Online bijna revolutionair te noemen. De wens van veel klanten was er toen al om gedeeltelijk of volledig ontzorgd te worden op ICT gebied. Dankzij de snelle ontwikkeling en beschikbaarheid van zakelijke internetverbindingen in Nederland, was het ook mogelijk om deze online wensen in te vullen voor onze klanten. Het grote succes van Micorosft Azure en Office 365 bewijst dat wij toen al de juiste keuzes gemaakt hebben. Vandaag de dag bouwen we de meest geavanceerde klant oplossingen op basis van private- hybride en/of publieke cloud.

Over Utica

De visie van Utica is dat werkend Nederland wordt voorzien van een online werkplek waarbij het niet meer uitmaakt waar je werkt, wanneer je werkt en op welk device als het maar werkt. Zo dragen we ons steentje bij aan het milieu, de maatschappij en zorgen we voor een zorgeloze online werkplek die organisaties ontzorgt.

Wij bieden een breed scala aan cloud oplossingen, IT-diensten, platforms en ondersteunen MKB sinds 2004. Onze missie is de ICT infrastructuur van klanten te vereenvoudigen, functionaliteit te verbeteren en de kosten te verlagen.

Wij richten ons volledig op het creëeren van waarde voor klanten door kansen voor slim en strategisch gebruik van ICT te ontdekken, de juiste oplossing vinden voor elke klant en deze oplossing perfect aansluiten aan de behoeften van de klant.

Laat uw zorgen over uw ICT aan ons over. Wij zorgen voor de beste oplossing gemaakt volgens uw wensen en behoeften, gebruikmakend van de laatste technieken.

ISO 27001 is een ISO standaard voor informatiebeveiliging. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties (bijv. commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties).

Onze diensten leveren we uit een tweetal excellente datacenters, namelijk de Tier 3-datacenters. Hiermee kunnen we continuïteit waarborgen van onze klanten.

Uiteraard zijn onze enthousiaste medewerkers de drijvende kracht van Utica. Het Utica team inmiddels alweer 25+ groeit snel en biedt dagelijks support aan honderden klanten. Omdat we een “private owned, founder-led” bedrijf zijn kunnen we goed anticiperen op de wensen van onze klanten en nieuwe oplossingen snel implementeren. We investeren met name in customer support, R&D en vooral ook in onze medewerkers.

Onze klanten

UTICA BROCHURE

Alle details over onze oplossingen in éen overzicht!

Heeft u na het lezen vragen of wilt u op maat advies voor onze oplossingen? Neem contact op.
DOWNLOAD
close-link
DEMO AANVRAGEN
Aan de slag met een demo! 
Vul onderstaand formulier volledig in en ontvang een demo-licentie van één of meerdere van onze oplossingen.
VERZENDEN
close-link
KENNISMAKEN MET UTICA

Zorgeloos in de cloud met een oplossing op maat

Wij komen u graag een keer inspireren en met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. We zijn benieuwd naar uw uitdaging en nodigen u uit om dit met ons te delen via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
VERZENDEN
close-link