Opslag in de cloud is handig en efficiënt

Altijd waar u maar wilt bij uw data komen. Werken op locatie wordt met de cloud oplossingen van Utica nog gemakkelijker!

Opslag in de cloud

cloud-opslag-nederlandAltijd waar u maar wilt bij uw data kunnen komen en tevens dit op een gemakkelijke manier via uw eigen computer of mobiele apparaat gebruiken. Het is tegenwoordig meer regel dan uitzondering, want het valt gemakkelijk te realiseren met opslag in de cloud.

Opslag in de cloud betekent zoveel als dat de informatie wordt opgeslagen op servers die u waar dan ook ter wereld kan bereiken. U bent niet langer afhankelijk van lokale opslag middels eigen servers, maar maakt gebruik van Virtuele Private Servers (VPS). De data wordt immers online opgeslagen, zodat u met elk apparaat dit gemakkelijk en snel kan benaderen en gebruiken.

Utica is gespecialiseerd in cloud diensten, waaronder opslag in de cloud en server in de cloud valt, en hierin hebben wij verschillende prachtige en praktische oplossingen die voor uw onderneming absoluut aantrekkelijk zijn. Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of neem contact met ons op.

Informatiepakket aanvragen

Optimale beveiliging

Opslag in de cloud betekent dat al uw bedrijfsdata – hetgeen waar u mee werkt – niet lokaal bij u is opgeslagen, maar in het datacentrum van Utica. Veiligheid is vanzelfsprekend een zeer belangrijk onderdeel en Utica kan u met trots vertellen dat er geen enkele reden tot zorgen is, aangezien wij beschikken over het hoog aangeschreven ISO 27001 certificaat.

Dit is een garantie dat wij de veiligheid zeer serieus nemen, waarborgen en blijven optimaliseren. Hierdoor zal uw data altijd veilig zijn bij opslag in de cloud en tevens zorgen wij ervoor dat het nooit verloren gaat. Dit middels zeer regelmatige virusscans en dagelijks meerdere back-ups. Daarnaast zorgen wij dat alle software altijd up to date is, zodat er geen enkel beveiligingsrisico ontstaat.

Cloud opslag Nederland

opslag-in-de-cloudOpslag in de cloud is vooral erg handig voor als u of uw medewerkers geregeld op pad zijn, maar toch bij hun data willen komen. Daarom hebben wij ons deels gericht op de beste cloud opslag Nederland, wat wij ook graag u aanbieden. Elke medewerker heeft tot 1TB aan beschikbare opslagruimte en deze ruimte is altijd toegankelijk vanaf welk platform dan ook.

Bij cloud opslag Nederland gaat het niet alleen om data opslaan, ook bieden wij een complete digitale infrastructuur via de cloud aan. Daarbij is opslag in de cloud slechts een onderdeel, want een dergelijke infrastructuur omvat ook bellen via de cloud, server in de cloud, werken in de cloud met een vertrouwde omgeving en meer. Kortom, voor alles met betrekking tot cloud diensten is Utica uw oplossing.

Dat demonstreren wij graag aan u en daarom kunt u geheel vrijblijvend een demo aanvragen, zodat u zelf ons cloud systeem kunt bekijken.

Demo aanvragen