Online opslagruimte

Met online opslagruimte heeft u altijd waar u maar wilt direct toegang tot uw informatie. Dit maakt het thuiswerken, werken op locatie en meer zeer flexibel. Utica is uw specialist in online opslagruimte.

Online opslagruimte

online-opslagruimteWerken in een cloud omgeving is een nieuwe stap in het digitale tijdperk waarbij een belangrijk positief effect is dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Het is daarbij voordeliger dan een eigen ICT-afdeling onderhouden. Met online opslagruimte kan elke medewerker altijd bij de bedrijfsdata komen en dit geeft uw onderneming veel meer mogelijkheden tot een flexibele werkhouding.

Online opslagruimte is altijd bereikbaar en dat bevordert natuurlijk het werk gemak. Men is niet langer afhankelijk van vaste locaties, vaste werktijden en beperkingen als men op pad gaat, want met online opslagruimte is alle informatie altijd binnen handbereik.

Wat kan online opslagruimte voor uw onderneming betekenen? Veelal meer dan aanvankelijk lijkt en daarom informeren wij u graag over al onze mogelijkheden met betrekking tot onze cloud diensten. Meer weten over online opslagruimte? Vraag vandaag nog een informatiepakket aan!

Informatie aanvragen

Voordeel van cloud opslag

Het voordeel van cloud opslag is dat de data die u verwerkt in de cloud omgeving altijd daadwerkelijke online opgeslagen wordt. Hierdoor kan u de data altijd gemakkelijk en snel vanaf een andere locatie en eventueel via een ander apparaat bereiken. U bent niet beperkt tot lokale middelen, waardoor u wereldwijd veilig en snel bij de gewenste informatie kan komen.

Hierbij krijgt u professionele ondersteuning van Utica, dat bestaat uit een team van enthousiaste IT-experts. Utica onderscheidt zich doordat elke medewerker op de hoogte is van de individuele situatie. Hierdoor kunnen onze medewerkers passend advies, ondersteuning en hulp bieden bij het gebruik van de online opslag en andere cloud diensten.

Veilige cloud opslag

veilige-cloud-opslagVeilige cloud opslag wordt door Utica gegarandeerd middels het ISO 27001 certificaat. Dit certificaat is een internationale norm die staat voor databeveiliging van opgeslagen informatie in de cloud. Aan de hand van dit certificaat voert Utica haar werkzaamheden uit om een veilige cloud opslag te realiseren en garanderen.

Dat betekent dat wij de beveiliging implementeren, controleren, onderhouden, beoordelen, bijhouden en optimaliseren, zodat uw data te allen tijde beschermd zal blijven. Een ISO 27001 certificaat is voor online opslagruimte van groot belang. Gevoelige informatie dat uitgewisseld wordt tussen lokale werkplekken en de cloud moet immers niet in verkeerde handen vallen.

Utica is met haar team van specialisten expert in het aanbieden van veilige online opslagruimte, zodat het uitbesteden van uw ICT niet met zorgen gepaard gaat. Wij vertellen u hier graag alles over en daarom nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Utica is namelijk ook voor u hét adres voor veilige dataopslag en werken in de cloud. Wij kijken uit naar het moment dat u langskomt.

Afspraak maken