Veilige online data opslag

Utica biedt ruime online data opslag via de cloud, zodat u altijd overal ter wereld bij uw informatie kan komen.

Online data opslag

e-mail-in-de-cloudHet opslaan van data kan u geheel in eigen beheer uitvoeren als u beschikt over eigen servers. Deze vereisen echter onderhoud, een investering en een ICT-team die deze werkzaamheden uitvoert. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen en dat is waarin Utica uw oplossing is, want wij bieden uitstekende online data opslag.

Hierbij werkt u niet langer met lokale servers, maar met een server in de cloud die online data opslag toelaat. Medewerkers schrijven al hun data online weg naar het cloud platform van Utica waarbij de garantie geldt dat deze zeer goed beveiligd is. Dataverlies gaan wij tegen door te werken volgens het gerenommeerde ISO 27001 certificaat wat onder andere betekent dat wij een aantal keren per dag back-ups maken.

De online data opslag is daarbij voor elke medewerker via diverse apparaten wereldwijd altijd bereikbaar, mits men beschikt over een internetverbinding. Dat laat zoal toe dat mensen kunnen thuiswerken, waardoor uw ICT-infrastructuur een stuk flexibeler wordt. Ook bespaart u op de kosten, omdat u de gehele ICT op een efficiënte wijze uitbesteed.

Online data opslag wordt steeds meer gebruikt, omdat het alleen maar voordelen brengt. Ook u en uw onderneming kan hier gebruik van maken. Utica is uw partner in cloud maatoplossingen. Meer weten? Neem contact met ons op, wij staan dagelijks voor u klaar.

Contact

E-mail in de cloud

Online data opslag is één van de diensten die Utica levert aan honderden bedrijven en duizenden werknemers. In aanvulling hierop bieden wij tevens andere diensten met betrekking tot cloud mogelijkheden. Eén hiervan is e-mail in de cloud wat eveneens voor een kostenbesparing zorgt.

Wij richten namelijk een client voor e-mail in de cloud in, met als resultaat dat uw medewerkers altijd en overal bij hun mail kunnen komen. De aanvullende mogelijkheden zijn dat u uw agenda met collega’s kan delen, meerdere apparaten kan gebruiken om te mailen en dat alle mail altijd beveiligd zal zijn.

Ook met e-mail in de cloud nemen wij alle lokale ICT voorzieningen waar met dat stukje extra dat het voor flexibele werkplekken zorgt.

Altijd bij uw data kunnen

online-data-opslagFlexibiliteit is belangrijker dan ooit in het digitale tijdperk en daarom zijn mailclients, cloud werkplekken en natuurlijk online data opslag een uitkomst. De flexibiliteit wordt immers in de hand gewerkt met prachtige oplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers nog efficiënter hun werk kunnen verrichten.

Utica richt zich met haar cloud oplossingen op doeltreffende en effectieve middelen die uw werkproces optimaliseren. Hierbij leveren wij totaalpakketten die geheel op uw onderneming aansluiten. Wij weten zeker dat wij ook u kunnen helpen met onze oplossingen tot cloud werkplekken, online data opslag en meer. Laat uzelf overtuigen en vraag vandaag nog een gratis demo aan.

Demo aanvragen