In de cloud werken met Utica

Prachtige maatoplossingen, overal ter wereld bij uw data kunnen en niet meer beperkingen ondervinden in het uitvoeren van uw werk, kies voor in de cloud werken met Utica.

In de cloud werken met Utica

In de cloud werkenNiet meer afhankelijk zijn van een vaste werkplek, vaste werktijden en lokale systemen. In de cloud werken is uw oplossing die de flexibiliteit van uw onderneming enorm in de hand werkt. Medewerkers kunnen met allerlei apparaten altijd bij hun data komen, waardoor ze overal ter wereld verder kunnen met werken.

In de cloud werken staat medewerkers namelijk toe dat zij op gemakkelijke wijze in een vertrouwde omgeving al hun werk kunnen blijven doen. Doordat alle software en data zich op een centrale plek bevinden waartoe inloggen volstaat, zullen zij niet langer beperkt zijn aan vaste werkplekken.

Utica levert cloud diensten in z’n geheel. Dat betekent dat in de cloud werken zich niet beperkt tot enkel online data opslag, e-mailverkeer, telefonie of andere zaken, maar dat uw gehele ICT-infrastructuur via een cloud platform voor u is ingericht. Hierdoor kunnen medewerkers in de cloud werken zonder dat zij een groot verschil merken ten opzichte van lokaal werken, wat natuurlijk wel zo prettig is.

In de cloud werken is enorm in opkomst en Utica is hierin uw specialist met maatoplossingen. Wij sturen u graag een informatiepakket toe. U zult verrast worden door alle mogelijkheden en bijkomende kostenbesparingen.

Informatie aanvragen

Office in de cloud

Veel gebruikte software op kantoren is natuurlijk Microsoft Office. Als u overstapt op het werken in de cloud, is het vanzelfsprekend dat uw medewerkers weinig verschil willen merken. Daarom bieden wij u de optie tot Office in de cloud, waarbij er voor uw medewerkers niets zal veranderen, behalve dat het werk online opgeslagen wordt.

Office in de cloud is identiek aan een lokaal Office pakket, dat betekent dus dat u toegang heeft tot Outlook, Word, Powerpoint, Excel en alle andere Office onderdelen. Dat beperkt zich vervolgens niet tot laptops of desktops, ook mobiele apparaten zoals tablets en smartphones werken prima met Office in de cloud.

Diverse mogelijkheden

Office in de cloudIn de cloud werken is met alle voorzieningen dat Utica voor u kan realiseren een prachtig alternatief op een lokale ICT-infrastructuur. Wij bekijken graag met u welke mogelijkheden voor u van toepassing kunnen zijn. De mogelijkheden zijn hierin onbegrensd, want naast standaard opties kunnen wij ook cloud platformen inrichten met speciale of eigen ontwikkelde software.

Via Utica in de cloud werken kent geen enkele beperking en deze diverse mogelijkheden zetten wij graag voor u persoonlijk uiteen. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek, zodat wij met u rustig alles kunnen doornemen. Komt u snel langs?

Kennismakingsgesprek