HPE Partnership

Onze samenwerking met Hewlett-Packard

Mogen we u ontzorgen?

IT-implementaties in de cloud hebben de naam moeizaam, eeuwigdurend en schrikbarend duur te zijn. Daar maakt Utica, middels APC een einde aan. Onlangs hebben Utica en HP Enterprise in nauw teamverband gewerkt aan de realisatie van een uitgebalanceerd Azure Private Cloud (APC) systeem. Samen werd gezocht naar de meest geschikte server, storage en netwerkcomponenten die niet alleen een zeer hoge performance konden leveren, maar ook volledig door zowel Microsoft, HPE als Utica ondersteund konden worden. Een team van specialisten was verantwoordelijk voor de architectuur, uitrol en configuratie van het HPE APC systeem.

Modulair & Flexibel

Utica Azure Private Cloud is volledig modulair. U bepaalt zelf wat er in de cloud staat en welke data on-premise blijft. Ook wat betreft technologie en Service Level Agreements is Utica APC flexibel. Want waarom zou u alles opnieuw aanschaffen?

Laagdrempelige instap

In tegenstelling tot andere oplossingen betaalt u met Utica APC alleen voor wat u nodig heeft. Dat maakt instappen eenvoudig en betaalbaar. En uitbreiden naar uw eigen behoefte kan natuurlijk altijd. Vraag om een prijsindicatie.

De bouwstenen

Omdat APC een volledig geïngreerde, voorgeconfigureerde cloud oplossing is, worden IT professionals ontzorgt van taken als het selecteren van individuele componenten, compatibility vraagstukken en het orchestreren van de servers, storage, networking, software en firmware updates. De volledig modulaire oplossing is uitvoerig getest door Utica en HPE en wordt door Microsoft ondersteund. Daarbij verzorgt Utica de implementatie en brengt ow IT omgeving in no time in de Private cloud.

Meer tijd over voor belangrijkere dingen

Utica APC stelt IT afdelingen in staat meer tijd te besteden aan innovatie en het ondersteunen van de bedrijfsvoering.
 

Brochure aanvragen Afspraak maken