Fabel

“Clouddiensten zijn duurder dan lokale diensten”

FABEL

Het aandeel van cloud providers groeit in hoog tempo. Het is een bewijs van de trend dat het uitbesteden van ICT efficiënter is dan het in huis houden of halen van eigen hardware. Maar levert de overstap naar de cloud ook daadwerkelijk een kostenbesparing op?
 
ICT is geen kernkracht van het MKB. Als ondernemer wilt u vooral doen waar u goed in bent en geen zorgen hebben over onderhoud, beheer en veiligheid van uw ICT. Organisaties hebben behoefte aan inzicht, voorspelbaarheid en beperkte IT risico’s. En de kostenbesparing die hiermee gemoeid is.
 
Het onderbrengen van uw ICT-infrastructuur naar de cloud verbetert uw gehele bedrijfsvoering.
 
Bij Utica betaalt u alleen voor de capaciteit die u afneemt. Door het ‘economies of scale’ effect profiteert u van alle voordelen van een Enterprise omgeving zonder extra investeringen. U maakt gebruik van kennis, de nieuwste technologieën en schaalvoordeel. Werken in de cloud bespaart geld én tijd. Clouddiensten zijn dus niet duurder dan lokale diensten.

Overtuig u zelf in 3 stappen

Wij maken voor u graag een indicatieve calculatie waaruit blijkt dat clouddiensten niet duurder zijn dan lokale diensten.

 

Stap 1 van 3

33%

Samenwerken in de Utica Private Cloud

Dé cloudprovider

Azure Private Cloud is in nauwe samenwerking ontwikkeld door Utica en Hewlett Packard Enterprise. Wij brengen uw volledige ICT-infrastructuur veilig, comfortabel en betaalbaar naar de cloud. Met Azure Private Cloud maken wij ICT inzichtelijk en voorspelbaar om ICT-risico’s zo tot een minimum te beperken. Met deze manier van werken in de cloud bespaart u zowel kosten als tijd. Profiteer van ‘Economies of scale’ met onze totaaloplossingen voor cloud diensten. Zonder investeringen beschikt u over een ‘Enterprise’ omgeving op basis van de nieuwste technologie.

 

Meer informatie

Welke cloudoplossing past bij mijn organisatie?

Werken in de cloud

De meerwaarde van een cloudoplossing is inmiddels bewezen:

  • Geen investeringen meer in hardware
  • De data staat in beveiligde datacenters
  • Security is optimaal geregeld
  • Beschikbaarheid is veelal boven de 99,98 %
  • Geen beheerstaken zoals updates en vernieuwen meer
  • Schaalbaarheid: bij groei of krimp schaalt de IT-omgeving mee

Wij helpen u graag antwoord te geven op de vraag welke cloudoplossing het beste bij uw organisatie past. De online oplossingen die wij leveren en beheren zijn klantspecifiek. Samen met u richten wij de cloud omgeving zo efficiënt en compleet mogelijk in.

 

Brochure aanvragen