Voor elke medewerker een cloud werkplek

Werken in de cloud met een efficiënte werkplek die voor elke medewerker overal en altijd bereikbaar is.

Cloud werkplek

cloud-werkplekEen cloud werkplek is erg in opkomst, omdat dit de medewerkers flexibiliteit geeft in hoe, waar en wanneer ze hun werk uitvoeren. Niet langer is het nodig om dagelijks op een kantoor te zitten, want een cloud werkplek is immers bereikbaar via het internet. Doordat de gehele bedrijfsinfrastructuur in de cloud is ingericht, kan dit wereldwijd gemakkelijk en snel bereikt worden.

Een cloud werkplek die door Utica is ingericht, is totaal op uw onderneming afgestemd en hierbij zal de manier van werken voor de medewerkers niet veranderen. Zij werken in hun vertrouwde omgeving, alleen nu een stuk flexibeler, omdat ze niet locatie afhankelijk zijn.

Wat kan een cloud werkplek voor uw onderneming betekenen? De mogelijkheden zijn divers en wij lichten deze graag toe. Vraag geheel vrijblijvend een informatiepakket aan, zodat u precies ziet wat onze mogelijkheden zijn en waar u van kunt profiteren.

Informatiepakket aanvragen

De flexibiliteit van een cloud werkplek

Een cloud werkplek is natuurlijk flexibel, omdat medewerkers niet gebonden zijn aan vaste werklocaties. Overal ter wereld kunnen zij hun werkplek benaderen en hierbij geldt dat zij in een vertrouwde werkomgeving werken. In aanvulling op de Windows software kan Utica tevens andere applicaties toevoegen aan het platform.

Dat kan software van andere partijen zijn en eventueel zelfs eigen ontwikkelde software. Utica richt het cloud platform voor u in en daarin nemen wij alle software mee die door uw medewerkers worden gebruikt. De cloud werkplek heeft dus geen enkele beperking en Utica garandeert tevens optimale beveiliging en werkt volgens nauwgezette procedures en protocollen conform het ISO 27001:2013 certificaat.

Veilige dataopslag in de cloud

dataopslag-in-de-cloudBij een cloud werkplek heeft u te maken met data die opgeslagen wordt in de cloud. Deze data moet te allen tijde uiteraard goed beschermd worden. Ook dat valt onder de verantwoordelijkheid van Utica, want bij dataopslag in de cloud bieden wij een optimale beveiliging.

De dataopslag in de cloud vind in Nederlandse first-rate datacenters plaats en de protocollen en procedures zijn geborgd en vastgelegd conform het ISO 27001:2013 certificaat, wat staat voor een serieuze en optimale beveiliging. De cloud werkplek voldoet hierdoor aan alle veiligheidseisen en in aanvulling hierop zullen wij uw data geregeld scannen op virussen en ransomware. Tevens maken wij meerdere back-ups per dag, zodat er nooit iets verloren gaat en u nooit meer last heeft van bijvoorbeeld cryptolockers en andere ransomware en malware aanvallen.

Werken in de cloud is hierdoor erg aantrekkelijk, nietwaar? Per onderneming verschilt onze aanpak met totaaloplossingen en daarom bespreken wij graag onder het genot van een kop koffie met u alle mogelijkheden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak, wij kijken uit naar uw komst.

Afspraak maken