Cloud providers Nederland

Een persoonlijke data-omgeving: veilig en betrouwbaar in de cloud.

Cloud providers Nederland

Cloud providers Nederland
Utica is als een van de weinige cloud providers in Nederland gericht op het volledig personaliseren van de cloud omgeving. Een totaaloplossing gericht op uw persoonlijke wensen en omgeving noemen we dat. Geen ingewikkelde ICT-omgevingen en dure investeringen. Eén omgeving waarbij nieuwe en bestaande applicaties nauw op elkaar aansluiten. Voor Utica kiezen betekent:

 • Direct aan de slag zonder investeringen;
 • Up-to-date en veilige cloud storage in Nederland;
 • 99,98% betrouwbaarheid;
 • Altijd een back-up beschikbaar;
 • 24/7 support;

Al meer dan 10 jaar bieden wij als uniek cloud server hosting bedrijf gemak en comfort. Dit doen wij inmiddels voor meer dan 1000 klanten. Sectoren waar wij ons op richten zijn MKB, grootbedrijf, overheid en gezondheidszorg. Onze cloud storage is in Nederland op zogenoemde Tier 3-datacenters. Daarbij staat veiligheid voorop. Met onze ISO 27001-certificering, waar uitgebreide testing door een onafhankelijke partij standaard is, kunnen wij de veiligheid continu garanderen.

 

Demo aanvragen Informatiebrochure aanvragen

 

Kiezen voor cloud storage in Nederland

Als u kiest voor Utica waarbij de cloud storage in Nederland is gestationeerd, kiest u voor een veilige data-omgeving onder Nederlandse wetgeving. Geen buitenlandse servers waar wet- en regelgeving anders is geregeld. Onze cloud storage is gebaseerd op het APC-platform ofwel Azure Private Cloud. Dit is een storagetechnologie van Hewlett Packard Enterprise in combinatie met Microsoft. Door middel van dit platform kunnen we een directe koppeling maken met HPE-servers en Microsoft Azure.

 

Mogelijkheden op het gebied van cloud hosting

Private cloud serverUw data opslaan met cloud hosting in Nederland, kan op verschillende manieren. U bent bij ons niet afhankelijk van één soort cloud hosting. De volgende mogelijkheden die u bij cloud server hosting bedrijf Utica kunt vinden:

 • Private cloud
  Een volledige privé ICT-omgeving geheel ingericht op uw bedrijfsbehoeften. Gepersonaliseerd en alleen met uw eigen applicaties.
 • Hybrid cloud
  Met een hybride cloud kunt u er voor kiezen bepaalde toepassingen zelf te blijven behouden en beheren en een deel in de cloud te plaatsen. U beheert bijvoorbeeld zelf uw server maar wilt graag uw back-up in de cloud.
 • Public cloud

Desgewenst kunnen wij u direct toegang geven tot de Microsoft Azure omgeving. Uiteraard in een volledig beveiligde omgeving. Personalisatie is hierbij beperkt.

Wij begrijpen dat het lastig kiezen is welke cloudomgeving het beste bij u past. Wellicht is een volledig gepersonaliseerde werkplek in de cloud iets dat bij u past? Of zoekt u wellicht ook nog telefonie in de cloud? Wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van de juiste cloudoplossing. Wat voor cloud hosting omgeving u ook kiest, bij ons is onbeperkte opslagruimte in een volledig beveiligde omgeving een feit. U heeft altijd controle over uw data, waar en wanneer u dat wilt. U bent geheel locatie- en apparaatonafhankelijk.