Cloud oplossingen MKB

Utica biedt allesomvattende cloud oplossingen aan voor het MKB. Van data opslag in de cloud tot VoIP bellen via de cloud, werken in de cloud en meer.

Cloud oplossingen voor het MKB

cloud-oplossingen-mkbUtica is gespecialiseerd in cloud oplossingen gericht op het MKB. Hierbij nemen wij een gedeelte van of de gehele ICT-infrastructuur onder onze hoede. Hierdoor kunt u eenvoudig uw bedrijfsproces optimaliseren en tegelijkertijd kosten besparen! Werken vanuit de cloud staat namelijk voor het bevorderen van de data infrastructuur, wat u als voordeel oplevert dat uw medewerkers in staat zijn om nog flexibeler te werken.

Onze cloud oplossingen voor het MKB zijn zeer uiteenlopend. Met uw wensen altijd in het zicht stellen wij u de volgende mogelijkheden:

  • Losse diensten op basis van uw behoeften;
  • Uit te breiden met specialistische software of eigen software;
  • Een volledig gepersonaliseerd plan op maat.

Wij kennen geen beperkingen binnen onze cloudopslag. U kunt volledig uw eigen cloud structuur realiseren. Wilt u bijvoorbeeld ook e-mail in de cloud of telefonie in de cloud? Werken vanuit de cloud biedt eindeloze mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij speciale programma’s of eigen ontwikkelde software voor u beschikbaar stellen.

Elke bedrijfssituatie is anders en daarom bekijkt Utica graag met u persoonlijk wat de mogelijkheden zijn. Daarvoor nodigen wij u uit voor een gesprek, maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.

 
Informatiebrochure aanvragen Afspraak maken

 

Een cloud specialist die u begeleidt

Binnen het kader van cloud oplossingen voor het MKB voert Utica één belangrijke regel, namelijk altijd persoonlijk contact. Ons team van cloud experts zal uw gehele infrastructuur inrichten, onderhouden, optimaliseren en beveiligen. Het gaat erom dat u wensen worden samengebracht en uitgewerkt in een gepersonaliseerde omgeving. Zo wilt u wellicht graag werken met Office 365, VoIP bellen zakelijk of online dataopslag.

Persoonlijk contact doet ons onderscheiden, mede door ons goed ingelichte team. Wij weten precies hoe uw situatie is ingericht en daarom kunnen wij u gericht bijstaan bij alle vragen, opmerkingen en suggesties. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold, werkt volgens de laatste regels en standaarden en het kent iedere situatie van binnen en buiten.

U heeft dus een prettige partner met Utica.

Zelf uitproberen

werken-met-office-365

De mogelijkheden zijn zeer divers en u kunt dit zelf ervaren met onze demo. Werken met Office 365 even proberen? Een kijkje nemen in een cloud omgeving? Data opslag in de cloud ervaren? Het kan allemaal met onze demo. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan en ontdek alle mogelijkheden die Utica u kan bieden met cloud oplossingen MKB.

Demo aanvragen